Twan van Wijk

Twan van Wijk

Welkom bij Autorijschool Van Wijk! Mijn naam is Twan van Wijk. Ik ben samen met Henrico Maas je rijinstructeur bij Autorijschool Van Wijk. Ik woon met veel plezier sinds 2010 in Goirle met mijn gezin.

Ik heb jarenlang ervaring in het opleiden, coachen en het werken met mensen. Voordat ik in oktober 2019 onze rijschool startte, ben ik 23 jaar actief geweest in sales- en salesmanagement functies.

Zelfstandig ondernemen én als rijinstructeur met mensen mogen samenwerken, geven mij de energie die ik wil krijgen van mijn werk. Met veel rust, humor en geduld leren we je op een professionele manier goed autorijden. Dit maakt dat je bij ons het felbegeerde rijbewijs meer dan verdiend hebt!

We vinden het belangrijk om constant te innoveren. Dat zie je aan onze lesauto’s, maar dit merk je ook tijdens de rijlessen. We hebben onlangs geïnvesteerd in 2 hypermoderne lescamera’s. Met deze lescamera’s leren onze leerlingen beter en bewuster kijken en ontwikkelen ze meer verkeersinzicht. We kunnen hiermee onze leerlingen optimaal begeleiden naar zelfstandigheid.

 

“Ons motto is: Gewoon goed en verantwoord leren autorijden! Tijdens onze rijlessen ontwikkel je met plezier de kennis, het inzicht, het geduld, de besluitvaardigheid én het zelfvertrouwen die nodig zijn om zelfstandig, vlot en veilig van A naar B te gaan. Ook na je rijopleiding!”

Henrico Maas

Ik ben Henrico Maas, rijinstructeur bij Autorijschool van Wijk. Ik woon in Goirle en ik heb een zoon en een dochter. Beide zitten op de middelbare school en ik ben ontzettend trots op ze!

Autorijden vind ik fantastisch! Ik zat vroeger als kind al op de achterbank van de auto tussen de voorstoelen. Toen vond ik verkeerssituaties en borden al interessant! Toen kon dat nog omdat er nog niet zoveel over veiligheid werd nagedacht. Vandaag de dag gebeurt dat gelukkig wel.

Ik vindt het belangrijk dat we rijlessen verzorgen waarbij de ontwikkeling van onze leerlingen centraal staat. Dit doen we door rust uit te stralen, geduldig te zijn, professioneel les te geven én onze leerlingen op het gemak te stellen.

 

“Omdat ik het heel leuk vind om met mensen om te gaan én omdat ik het belangrijk vind dat Nederland wat verkeersveiliger wordt. Daarom ben ik rijinstructeur geworden!”

Henrico Maas

PLAN DIRECT JE GRATIS PROEFLES

Een proefles bij Autorijschool Van Wijk is gratis én zonder verplichtingen. Na de proefles ontvang je van ons een advies op maat.

Je rijopleiding

Door onze jarenlange verkeerservaring en het steeds meer dynamische verkeer weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat je zelfstandig, vlot, veilig, sociaal én zelfverzekerd de weg op gaat. Dat is nu ook precies wat je bij ons leert, zowel in de praktijk- als tijdens de theorielessen. “Je rijopleiding moet leerzaam, professioneel, maar vooral ook leuk zijn”. Je haalt je rijbewijs tenslotte maar één keer!” Door gewoon jezelf te zijn, weten wij welke manier van lesgeven het beste bij jou past. “We vinden het belangrijk om het beste uit beginnende bestuurders te halen”. Dit betekent dat we samen kijken welke lesmethode het beste bij jou

past! Je krijgt les in de nieuwste Volkswagen Golf 8 en in de nieuwste Audi A3. Beide auto’s zien er mooi en goed verzorgt uit, maar veel belangrijker nog is dat ze zijn voorzien van de nieuwste technieken zodat je les krijgt in een innovatieve auto. Rijhulp- oftewel ADAS systemen gaan namelijk steeds belangrijker worden, zelfs al in de nabije toekomst. Hierdoor rijdt je dus goed voorbereid de toekomst in. Ook onderscheiden we ons door rijles te geven met Lescam, het nieuwste camerasysteem speciaal ontwikkeld voor rijscholen. Zo dragen we dus graag bij aan een geslaagd resultaat voor jou. Graag tot snel!

Wat leerlingen over ons vertellen