Instructeur

Twan van Wijk

Welkom bij Autorijschool Van Wijk! Mijn naam is Twan van Wijk en ik ben 42 jaar. Ik ben je rijinstructeur bij Autorijschool Van Wijk. Ik woon met veel plezier sinds 2010 in Goirle met mijn gezin.

Ik heb jarenlang ervaring in het opleiden, coachen en het werken met mensen. Voordat ik in oktober 2019 startte in de rijschoolbranche, ben ik  23 jaar actief geweest in sales- en salesmanagement functies.

In 2018 heb ik besloten om mijn werk- en verkeerservaring te gaan combineren. Ik ben toen direct gestart met de opleiding tot rijinstructeur. In de eindfase van deze opleiding tijdens de stage werd mij duidelijk dat ik de juiste afslag in mijn carrière heb genomen. Zelfstandig ondernemen én als rijinstructeur met mensen mogen samenwerken, geven mij de energie die ik wil krijgen van mijn werk. Zo halen we samen het einddoel: het felbegeerde rijbewijs! De grote gemene delers in beide vakgebieden zijn wat mij betreft: ‘het beste uit mensen halen’ én ‘maatwerk leveren’. Toevallig vind ik beide componenten een uitdaging. Van jongs af aan vind ik autorijden en auto’s helemaal geweldig!

Door mijn jarenlange verkeerservaring en het steeds meer dynamische verkeer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je veilig, vlot, zelfstandig,  sociaal én zelfverzekerd de weg op gaat. Dat is nu ook precies wat je bij mij leert, zowel in de praktijk- als in de theorielessen. Mijn motto is: “Je rijopleiding moet leerzaam en goed, maar vooral ook leuk zijn”. Je haalt je rijbewijs tenslotte maar één keer!” Door gewoon jezelf te zijn, weet ik welke manier van lesgeven het beste bij jou past. “Ik vind het belangrijk om het beste uit mensen te halen”.

Dit betekent dat we samen kijken welke manier van lesgeven het beste bij jou past! Je krijgt les in de nieuwste Volkswagen Polo. De auto ziet er mooi uit, maar veel belangrijker nog is dat hij voorzien is van de laatste innovaties zodat je les krijgt in een innovatieve auto. Rijhulp- oftewel ADAS systemen gaan namelijk steeds belangrijker worden, zelfs al in de nabije toekomst. Hierdoor rijdt je dus goed voorbereid de toekomst in. Ik draag dus graag bij aan een geslaagd resultaat voor jou. Hopelijk tot snel!

PLAN DIRECT JE GRATIS PROEFLES

Een proefles bij Autorijschool Van Wijk is gratis én zonder verplichtingen. Na de proefles ontvang je van ons een advies op maat.