Vrienden-voordeel

Wij zijn altijd blij wanneer je als leerling tevreden bent over onze rijlessen! We maken het jou en je vrienden nu wel heel gemakkelijk om iets extra’s te verdienen. Zowel jij als je vriend of vriendin ontvangen namelijk elk € 25,- als je een vriend of vriendin aanmeldt.

Wat moet je daarvoor doen? Niet zo veel als we eerlijk zijn. Deel deze link met je vrienden via bijvoorbeeld E-mail, WhattsApp of andere Social Media én vul samen het vrienden-voordeel formulier hieronder in.  Je kunt zo veel mogelijk vrienden aandragen als je wil.

Vrienden-voordeel formulier

  IK BEN:

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  MIJN VRIEND OF VRIENDIN IS:

  Naam vriend/ vriendin*

  E-mail vriend/ vriendin*

  Telefoonnummer vriend/ vriendin*

  Contact Info

  Autorijschool Van Wijk
  Dopheide 6
  5052 WN, Goirle, Nederland.
  Voorwaarden Vrienden-voordeel

  De voorwaarden

  Om uiteindelijk € 25,- op je rekening te ontvangen, nemen we persoonlijk contact met je op. We verwerken de persoonsgegevens van jou en je vriend/ vriendin volgens ons privacy statement, dus conform GPDR [AVG] wetgeving.  Hiernaast vindt je de spelregels om die € 25,- te verdienen*.

  * Dit vrienden-voordeel is alleen van toepassing als dit formulier is invult vóórdat er een (proef)les is ingepland. Achteraf is het ontvangen van €25 euro niet meer mogelijk.

  1. Vul bovenstaand formulier in en verstuur het vóórdat je vriend of vriendin een gratis proefles bij ons aanvraagt
  2. Jouw vriend of vriendin is woonachtig in de regio Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Berkel-Enschot
  3. Nadat jouw vriend of vriendin minimaal 5 rijlessen of een rijles pakket heeft afgenomen, storten wij direct € 25,- op je bankrekening
  4. Jouw vriend of vriendin ontvangt € 25,- korting op de afname van 5 rijlessen of en rijlespakket

  Hoe verloopt een proefles?

  Tijdens je rijopleiding besteed je veel tijd met je rijinstructeur. Een klik is dan wel zo belangrijk! We gaan er samen voor zorgen dat je op een prettige manier je rijbewijs haalt. Wij vinden dat je je op je gemak moet voelen tijdens de rijles. Alleen dan leer je het snelst en het best. Rijlessen moeten goed, maar vooral ook leuk zijn! Een proefles/rijles duurt ongeveer één uur.

  Eerst maken we kennis. Daarna krijg je een korte uitleg over hoe je nu veilig in een auto zit. Daarna gaan we rijden en maak je kennis met onze manier van lesgeven. Jij krijgt een goed beeld van ons, maar wij ook van jou. Zo kunnen we aan het eind van de les een advies geven qua lespakket en is er tijd voor vragen en het doornemen van de rijopleiding.